Croatian English French German Portuguese Russian Spanish

Dražen Matlekovićdr. Dražen Matleković rođen je u Šibeniku iz kojeg s nepune tri godine seli u Zagreb. Srednju medicinsku školu za sanitarno-laboratorijske tehničare završava u Zagrebu. Nakon srednje škole upisuje Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te ga s odličnim uspjehom završava pred sam domovinski rat. Tijekom domovinskog rata izmjenjuje se vrijeme povedeno na obaveznom stažu koji obavlja na KBC Zagreb s vremenom provedenim u oružanim snagama RH.

Opširnije...

Još od pradavnog doba ljudi su na razne načine pokušavali ukloniti bol te potisnuti sjećanje na bolne podražaje svaki puta kada je bila potrebna manipulacija nad njihovim tijelom od strana raznih plemenskih vračeva, vojnih ranarnika, priučenih ili obrazovanih zubara i kirurga a sve zbog toga što su bili ranjeni, unesrećeni ili bolesni.

Opširnije...

Kad kolokvijalno govorimo o rizicima „u anesteziji“ obično pritom mislimo na rizike koji su vezani uz provođenje postupaka opće anestezije no pritom nikako ne smijemo smetnuti s uma da isti rizici „od anestezije“ postoje kod svih oblika postupaka u anesteziji.

Opširnije...

Kontakt informacije

Adresa:

Poliklinika BARBEL

Dragutina Hirča 1

10000 Zagreb

Telefon:

+385 (1) 23 06 100

Fax:

+385 (1) 23 06 300

e-mail:

info@barbel-plasticsurgery.hr

Hotmail.com Error

Zbog nama nepoznatog razloga Poliklinika Barbel nije u mogućnosti odgovarati na e-mail poruke koje dolaze s hotmail.com poslužitelja.

Molimo Vas da nam e-mail poruke ne šaljete s hotmail.com servisa nego nekog drugog kako bi bili u mogućnosti odgovoriti na istu.

Hvala na razumijevanju

Radno vrijeme Poliklinike BARBEL

od 9 do 16 sati

Operacijski dani: Ponedjeljak - Četvrtak

Ambulantni dan: Petak

(uz prethodnu telefonsku predbilježbu)

Ostalo prema dogovoru.