Croatian English French German Portuguese Russian Spanish

na WEB stranice Poliklinike Barbel (u permanentnoj izradi) koje u promjenjivom ruhu i funkcionalnošću prikazuju nešto starog i nešto novog sadržaja.

Namjera nam je s vremenom obnovljati i ažurirati sadržaj stranice kako tekstom tako slikom i video materijalima.

Hvala Vam na posjeti te se nadamo da ste dobili odgovore na sva Vaša pitanja a ako niste, samo nam se obratite, tu smo zbog Vas.

Važna obavijest za vlasnike e-mail računa

na HOTMAIL.COM web servisu

Zbog nama nepoznatog razloga, a i nakon pokušaja rješavanja istog od strana ovlaštenog IT servisa, Poliklinika Barbel i dalje nije u mogućnosti odgovarati na sve e-mail poruke koje dolaze s hotmail.com poslužitelja pa lijepo molimo sve zainteresirane za naše usluge da nam svoju korespodenciju šalju s nekog drugog e-mail servisa kako bi bili u mogućnosti odgovoriti na istu.

Hvala na razumijevanju

Poliklinika Barbel i renomirana Njemačka tvrtka Polytech dogovorile su suradnju na projektu "Stari Politech Silimed implantati za nove Politech implantate nakon 10 godina" u sklopu kojeg će se svim našim pacijenticama koje su ugradile Politech Silimed implantate prije 10 i više godina, a sada zbog protoka vremena i prestanka garancije žele iste izmjeniti, omogućiti pod znatno povoljnijim uvjetima njihova izmjena za nove Polytech implantate s trajnom garancijom proizvoda.

Kontakt informacije

Adresa:

Poliklinika BARBEL

Dragutina Hirča 1

10000 Zagreb

Telefon:

+385 (1) 23 06 100

Fax:

+385 (1) 23 06 300

e-mail:

info@barbel-plasticsurgery.hr

Hotmail.com Error

Zbog nama nepoznatog razloga Poliklinika Barbel nije u mogućnosti odgovarati na e-mail poruke koje dolaze s hotmail.com poslužitelja.

Molimo Vas da nam e-mail poruke ne šaljete s hotmail.com servisa nego nekog drugog kako bi bili u mogućnosti odgovoriti na istu.

Hvala na razumijevanju

Radno vrijeme Poliklinike BARBEL

od 9 do 16 sati

Operacijski dani: Ponedjeljak - Četvrtak

Ambulantni dan: Petak

(uz prethodnu telefonsku predbilježbu)

Ostalo prema dogovoru.