Croatian English French German Portuguese Russian Spanish

Nevjerojatno, ali istinito za povećanje grudi!

Odlučili ste se za povećanje dojki! – Agonija izbora gdje, kako i što ugraditi tek je počela.

Potražite pomoć interneta: odmah iskoče „estetski kirurg“, „estetska medicina“, jedini, najbolji, ekskluzivno, najnovije i slično.

Za riječ implantati grudi cjelovitih informacija je malo, a ono što se nađe su crno-bijele ocjene implantata, bez stručnih savjeta ali uz jaki skriveni marketing kompanija koje proizvode umetke.

Dio tih tekstova ide kroz čitav niz „lažnih pacijentica", koje po cijele dane pišu za nečiji interes. Jedne hvale, druge blate .
S jedne strane rade za interes farmaceutske kompanije, s druge strane za interes "industrije ordinacija" tzv. „Ordinacija za estetsku kirurgiju".

Paradoksalno, ali istinito: isti implantati grudi su kroz neko vrijeme opisivani kao loši, smeće, situacija se promjeni (ali ne i implantati) i ta tvrtka postaje odlična. Do jučerašnji najbolji umetci počinju imati jako česte komplikacije povećanja dojki kao: kapsularna fibroza, ruptura implantata, dvostruka kapsula implantata itd.

Teško se u tim stavovima snalazi liječnik a nikako pacijent, kojemu je to i namijenjeno.

Službeni stavovi ne dolaze ni od države s njezinim institucijama, a klinike za plastičnu kirurgiju su nemoćne, često u sukobima interesa.

Idealan prostor za lažne plastične kirurge, koji se nazivaju „estetski kirurzi" bez navođenja specijalizacije, jer kada već operiraju bez potrebne specijalizacije koja bi operaciju učinila legalnom, ne treba preveliku pažnju davati niti umetcima.

Opet strada pacijentica!

Kontakt informacije

Adresa:

Poliklinika BARBEL

Dragutina Hirča 1

10000 Zagreb

Telefon:

+385 (1) 23 06 100

Fax:

+385 (1) 23 06 300

e-mail:

info@barbel-plasticsurgery.hr

Hotmail.com Error

Zbog nama nepoznatog razloga Poliklinika Barbel nije u mogućnosti odgovarati na e-mail poruke koje dolaze s hotmail.com poslužitelja.

Molimo Vas da nam e-mail poruke ne šaljete s hotmail.com servisa nego nekog drugog kako bi bili u mogućnosti odgovoriti na istu.

Hvala na razumijevanju

Radno vrijeme Poliklinike BARBEL

od 9 do 16 sati

Operacijski dani: Ponedjeljak - Četvrtak

Ambulantni dan: Petak

(uz prethodnu telefonsku predbilježbu)

Ostalo prema dogovoru.